Cautare

418 de rezultate pentru "stan violeta iulica" (4.57 secunde)
Si deputatul PSD Ion Stan - secretar al Comisiei pentru controlul SRI si unul dintre initiatorii proiectului privind autorizarea interceptarii comunicatiilor - a cerut efectuarea unei anchete parlamentare in cazul telefonului pe care premierul Calin Popescu Tariceanu l-a dat procurorului general, Ilie Botos, in cazul Patriciu.
La vot au fost inregistrate doar 7 abtineri, acestea apartinand primarului secto- rului 5, Marian Vanghelie, consilierului general Victor Stan si altor cinci membri apartinand organizatiei PSD Bucuresti sector 5.
Acesta trebuia sa fi verificat informatiile", a declarat Ion Stan, secretarul Comisiei Comune de Supraveghere a Activitatii SRI, referitor la ascultarea telefoanelor lui Dinu Patriciu.
Volumul a fost prezentat de profesorii universitari Ioan Mircea Pascu si Valentin Stan si de jurnalistul Radu Toma", scrie Adrian Nastase, pe blog.
El a argumentat cu informarea facuta de presedintele PSD Dambovita, Ion Stan, in legatura cu faptul ca, intr-o singura zi, au fost facute plangeri penale impotriva a 28 de primari apartinand PSD.
Actiunea, aflata la prima s-a editie, s-a desfasurat in sala de conferinte a hotelului Yaki si a fost onorata de prezenta a peste 100 de doamne, dar si a parlamentarilor PNL Puiu Hasotti si George Dragomir, a vicepresedintilor liberali Mihai Lupu, Adrian Stan, respectiv consilieri locali si judeteni ai aceluiasi partid.
Atitudinea reprezentantului Agentiei Domeniului Statului Constanta, Ovidiu Popescu, a fost caracterizata ca fiind "anormala" de catre Adrian Stan, vicepresedintele ADS.
Nu am venit pregatiti cu prea multi bani la noi, dar o sa incercam, cred ca acolo este deschis", spunea una dintre rudele lui Ion Stan.
La Sibiu, Revelion 2014 va fi prezentat de realizatorul de televiziune Dan Negru, iar muzica va fi asigurata de Alexandra Stan, Anya, Dorin Popa featuring Rapha (Lala Band) si Alina Eremia (LaLa Band).
lei si poate sa tranzactioneze restaurantul Casino catre Mangalia SA, firma Dal Scala SRL (asociati Scarlat Liviu si Scarlat Daniela) nu are activitate (cifra de afaceri zero), profit zero, pierdere -11,7 mil lei si reuseste tranzactionarea hotelurilor Astra si Zenit, iar firma Eco Corsa SRL (asociati Becheru Liliana Daniela- sora lui Scarlat Liviu - si Stan Aurel) are o cifra de afaceri de aproximativ 1 mld.
Este vorba despre Puiu Hasotti, Stelian Dutu, Mihai Lupu si Adrian Stan. In acelasi timp, CJC a validat prin vot mandatele inlocuitorilor celor enuntati mai sus, respectiv Vasile Mihalache, Gabriel Manea, Ovidiu Cupsa si Adrian Sponte.
Iar Stan Irimie din Sacele, Brasov: - In anul 1812 au esit o stea mare cu multe raze de catre ameazi de noapte;
La fel, presedintele Camerei Deputatilor a facut referire si la Adrian Stan, reprezentant al Agentiei Domeniilor statului, despre care a apreciat ca nu fura, spre deosebire de practicile impamantenite in acest domeniu de predecesorii social-democrati.
Stan sa-l urmeze. Ajuns la 1-1,5 metri de aratare, Radu a ridicat ciomagul s-o loveasca. S-a auzit atunci un suflu ca de tigru, iar sergentul a cazut pe spate, in zapada, cu bratele desfacute, cu capul spre vale.
Ghita, si de locotenent-colonelul Stan Gheorghe, adjunctul sefului Directiei a II-a Contrainformatii Economice, releva faptul ca DSS-ul a ales sa se subordoneze celor care pareau ca detin perspectiva preluarii controlului politic asupra statului roman.
Impartiti dupa grade si valoare, social-democratii au ocupat doua mese, la una sporovaind viceprimarul Gabi Stan cu deputatul Eduard Martin, iar la cealalta Radu Mazare, cu Nicusor Constantinescu, Corneliu Dida si Miron Mitrea.
In vecinatatea acesteia a inceput in urma cu cativa ani construirea unei manastiri, finalizata in 2003, manastirea Sfanta Cruce este fructul unei reverberatii ideatice,planuita in anii 1995 1996 de catre preotul paroh Tilita Gheorghe, Domnul Stan Gheorghe si un arhitect calarasean.
Alaturi de vicepresedintele PNL au mai venit la dezbatere Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene, deputatul PNL George Dragomir, Doina Dascalu, secretar de stat la Ministerul Finantelor, Nicolae Buzdun, subsecretar de stat al Ministerului Economiei si Comertului, Bogdan Hutuca, vicepresedintele ANAF, Victor Manea, consilier judetean PNL, Adrian Stan, directorul general adjunct al Administratiei Domeniiilor Statului.
A urmat apoi o discutie intreaga despre tantarii ciupitori si neciupitori, purtata cu Gabi Stan si Nicusor Constantinescu, care au identificat si strategiile de actiune ale Prefecturii impotriva plagii tantarilor:
Astfel, consilierul judetean Nicolae Stan Iuga, fost presedinte al PD Bistrita-Nasaud, a demisionat din partid in urma cu cinci luni, pe motiv ca nu a obtinut functia de vicelider al organizatiei, si s-a inscris in PSD deoarece nu a dorit sa renunte la doctrina social-democrata.
google-analytics.com